«Лейкерс» поступилися «Денверу» у першому раунді плей-оф НБА / Все новости / Главная

Нещодавно розпочався найцікавіший період баскетбольного сезону — серії плей-оф. Цей етап є найважливішим, адже команди змагаються за трофей чемпіона. Минулого року титул здобув «Денвер», який є фаворитом цього сезону. Колектив посів друге місце у регулярному чемпіонаті та має досить високі шанси на захист звання найкращої команди світу. У першому раунді він зустрівся з «Лейкерс». Це був рімейк торішньої зустрічі колективів у фіналі конференції, коли «Денвер» переміг із підсумковим рахунком 4:0. Не дивлячись на такий розгром, кожна зустріч у змаганнях була досить цікавою та завершувалася перемогою з відривом лише у пару очок. 

Поразка глибоко засіла як у гравців «Лейкерс», так і у вболівальників. Цей розіграш НБА був відмінним шансом поквитатися за торішню невдачу, проте не вдалося. Попереду у гравців «Лейкерс» передбачена тривала відпустка, щоб як слід відпочити. Для Леброна Джеймса та Ентоні Девіс це буде черговий шанс подумати, чи продовжувати контракт із клубом, оскільки цього літа вони мають так звану «опцію гравця». 

Для вболівальників все ще попереду, адже НБА продовжується та матчі стають ще цікавішими. Боротьба за трофей буде запеклою, адже всі команди та гравці прагнуть увійти в історію. Для фанатів баскетболу це гарна можливість не тільки насолодитися улюбленою грою, проте й отримати гарні призи. Заходьте на https://ic.zt.ua/casino/ та робіть вдалі прогнози на результат зустрічі. Дивіться змагання плей-оф, вболівайте та перемагайте.

«Лейкерс» у регулярному чемпіонаті

Цього року «Лейкерс» як завжди важко долали регулярний чемпіонат. Не дивлячись на тріумф у новому In-Season Tournament, розвинути успіх не вдалося. Команда увесь сезон йшла у зоні Play-In, знаходячись зовсім поруч із командами, які за результатами регулярного чемпіонату отримували прямі перепустки до плей-оф. У підсумку колективу не вистачило декількох перемог до шостої сходинки, а отже потрібно було грати додатковий матч. Це не стало проблемою для «Лейкерс», адже опонентами виступали «Пеліканс», в яких було не досить великого досвіду подібних зустрічей. У підсумку — легка перемога команди Леброна Джеймса та підсумкова сьома сходинка за результатом регулярного чемпіонату. Проте це не стало святом для клубу, адже у суперники вони отримали чинного чемпіона — «Денвер». Одразу в пам'яті постала торішня зустріч, коли команди грали досить близько, проте кожного разу Лейкерс трошки не вистачало сил та везіння. 4:0 — занадто жорстокий рахунок для такої рівної гри. Вболівальники сподівалися, що цього року все зміниться.

Фатальна серія з «Денвером»

За правилами НБА, команда, яка посіла вище місце у регулярному чемпіонаті, проводила перші дві гри на домашній арені. Тому, як і торік, «Лейкерс» розпочинали серію плей-оф у гостях. Це було справжнім викликом для колективу — грати проти чинного чемпіона на його майданчику. Матч одразу виправдав усі очікування, оскільки команди демонстрували рівну гру, гідну фіналу чемпіонату. У першій чверті команді «Лейкерс» вдалося вийти вперед із рахунком 33:25, проте вже у другій — господарі тріумфували з результатом 32:27. На перерву колективи пішли з невеличкою перевагою гостей — 60 на 57. Проте тут «Денвер» скористався своєю фірмовою тактикою, коли колектив грає на максимальну потужність протягом усієї третьої чверті. У підсумку —  32:18 на користь господарів за треті дванадцять хвилин гри. Підсумкова четверта чверть закінчилася з рівним рахунком 25:25. «Лейкерс» не вдалося відновити рівновагу у матчі, що вилилося у поразку з підсумковим результатом 114103. Не дивлячись на це, гра була досить рівною, а якби гостям трошки пощастило в деяких моментах, то можна було б перемагати.

Другий матч відбувався також на майданчику «Денвера». «Лейкерс» терміново повинні були перемагати у гостях, щоб зберегти гарні шанси на підсумковий тріумф. Початок зустрічі підтвердив бойовий настрій гостей, адже за підсумками першої чверті вони повели з рахунком 28:24. Другий відрізок матчу завершився також на користь «Лейкерс» із підсумком 31:20. А 59:44 після першої половини здавалися відмінним результатом та заявкою на гостьовий тріумф. Проте «Денверу» вдалося переломити хід зустрічі. Спочатку у третьому відрізку вони відіграли п'ять очок, а потім зрівняли рахунок вже у четвертій чверті. Щобільше, на останніх секундах гри гравець «Денверу» здобув два очки вже під саму сирену, чим приніс перемогу команді. У підсумку —  101:99 за господарями майданчика. «Лейкерс» під час гри мали перевагу у 20 очок, проте не змогли її втримати. Здавалося, що після цього вони вже не оговтаються навіть у домашніх матчах. Це була відмінна нагода здобути перемогу та на цій хвилі виступати перед рідними вболівальниками.

Третій матч вже проходив у Лос-Анджелесі. «Лейкерс» потрібна була перемога для скорочення відставання у серії. Цей настрій відобразився на початку зустрічі, коли господарі повели з рахунком 33:23. Проте «Денвер» знову увімкнув власну магію та не те що скоротив відставання, а й вийшов уперед. Особливо домінантно гості виглядали у третьому відрізку, в якому вони перемогли з результатом 34:22. В останні дванадцять хвилин господарі намагалися наздогнати суперника, проте їх спіткала невдача. У підсумку 112:105 на користь «Денвера» та домашня поразка «Лейкерс». Жодна команда ніколи не відігравала відставання 0:3 у серії плей-оф НБА. Задача була хоча б не програти в суху, яка у торішній серії.

Під час четвертого поєдинку відчувався особливий настрій у «Лейкерс». Вболівальники спонукали їх до перемоги, адже серія поразок проти «Денвера» вже досягала 11 поспіль. Ніхто не бажав програвати дві серії плей-оф із рахунком 4:0. Господарі майданчика протягом перших двох чвертей здобули перевагу та відірвалися на 13 очок. «Лейкерс» грали настільки потужно, що навіть у третій коронній чверті «Денверу» не вдалося змінити ситуацію. Команда впевнено довела гру до перемоги та нарешті розмочила рахунок у серії. Проте задача була надважкою, адже для проходу далі потрібно було ще три перемоги поспіль.

Фінальна, як вже відомо, зустріч відбувалася на домашній арені «Денвера». Команди грали у захопливий та майстерний баскетбол. Відчувалося, що обидва колективи бажають перемогти понад усе. Для «Денвера» тріумф означав би прохід до наступного раунду, коли для «Лейкерс» — збереження шансів на подальшу боротьбу. Команди грали рівно, що відображалося на рахунку. У підсумку на фінальну ігрову хвилину колективи вийшли з рівними показниками очок. І знову долю матчу вирішило влучання під самісіньку сирену. Мюррей за декілька секунд до кінця заробив два очки, а у «Лейкерс» не вистачило часу на фінальну результативну атаку. У підсумку 108:106 на користь «Денвера».

Для «Лейкерс» ця поразка стала завершенням сезону. У спортивного директора є час подумати, як підсилити колектив для наступного чемпіонату. Дві головні зірки команди, Леброн та Девіс, мають опцію в контракті, коли вони можуть відмовитися від його продовження, а тому саме час надати їм певні гарантії підсиленню конкурентоздатності клубу. 

 

Тэги:   Разное

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: