Як просто переказати кошти на рахунок європейського банку? / Все новости / Главная

Згідно останніх соціальних та демографічних досліджень, кількість українців, які через війну перебувають за кордоном, становить 4,9 млн. осіб. Найбільше – у країнах Європейського Союзу. Велика частка українців стикається з різноманітними обмеженнями при прямому переказі грошей на європейські банківські рахунки. Це пов’язано з ускладненими процедурами, високими комісіями та обмеженими можливостями для нерезидентів.

Однією з найпопулярніших серед українців залишається міжнародна міжбанківська система переказів SWIFT, але навіть вона має безліч обмежень. Мова про доволі довгий період виконання операцій — від 3 до 5 днів. Залежно від переказу комісія може складати до 1,5%. Кількість банків-посередників тільки збільшує суму додаткових стягнень.

Чи існує швидкий спосіб, який можуть використовувати українці без валютних обмежень і ризиків? Переказ коштів на європейський банківський рахунок насправді є куди простішим завданням, ніж може здатися на перший погляд. Найкращий варіант це зробити — використовувати регульовані криптоплатформи. Вони дозволяють купувати криптовалюти, а потім виводити їх з низькою комісією в євро на вказаний банківський рахунок.

Ось кілька кроків, на які необхідно звертати увагу:

  1. Вибір криптоплатформи: перевірте комісії, обмінний курс і репутацію компанії. Якщо це регульована криптоплатформа, вона повинна надавати відповідний документ. Наприклад, Kyrrex володіє мальтійською VFA-ліцензією 4-го класу, яка дозволяє робити безпечні перекази в країнах Європи.
  2. Зареєструйтеся та підтвердіть особу: для цього може знадобитися завантаження документів для верифікації. 
  3. Безкоштовний депозит і конвертація в євро: після створення депозиту в обраній криптовалюті, як, наприклад, USDT (криптовалютний аналог американського долара), ви можете оформити конвертацію в євро й вивід коштів на обраний європейський рахунок.
  4. Безпосередній переказ: при оформленні заявки для виводу коштів на європейський банківський рахунок ваші збереження будуть опрацьовані за короткий проміжок часу. Важливо: обов’язково перевіряйте вказані реквізити для проведення вдалої операції. Комісія за переказ становить від 3 євро.

Не забувайте про безпеку, використовуйте надійні паролі чи додатковий функціонал, який пропонують регульовані криптоплатформи. Kyrrex також дає змогу отримати безкоштовні 30 USDT усім українцям у європейських країнах, які вперше верифікують свій профіль і зроблять мінімальний депозит.

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: